Interim Recruitment

Voor verschillende opdrachtgevers is Techniek Recruiter, voor project recruitment, op zoek naar zelfstandig recruiters. Als je geïnteresseerd bent in tijdelijke opdrachten kan je je hier inschrijven in het interim recruitment bestand van Techniek Recruiter. Belangrijk is dat je concrete, aantoonbare ervaring hebt als (interim) (corporate) techniek recruiter.

Interim-aanvragen die bij Techniek Recruiter voorbij komen zijn:

  • interim corporate recruiter
  • interim recruitment coördinator
  • interim recruitment manager
  • interim arbeidsmarktcommunicatie-adviseur

Omdat we gespecialiseerd zijn in de bemiddeling van techniek recruiters is het juist van belang dat je als recruiter ervaring hebt in de recruitment in de techniek. Je hebt bijvoorbeeld ervaring bij een ingenieursbureau, energieleverancier, wegenbouwer, overheidsdienst of maakindustrie.  Als het gaat om interim recruitment lopen de verwachtingen omtrent kennis en vaardigheden, nodig voor succesvol uitvoeren van de de opdracht, sterk uiteen: bij het éne bedrijf hou je je uitsluitend bezig met werving en voer je geen gesprekken met kandidaten, terwijl je bij het andere bedrijf van A t/m Z verantwoordelijk bent voor de W&S-procedure, inclusief het voeren van onderhandelingen met kandidaten over hun arbeidsvoorwaardenpakket.

Ben jij die representatieve allround recruitment specialist die we zoeken. Schrijf je dan hier in en we nemen op kort termijn contact met je op.

Je kan als interimmer aan de slag als je gevestigd bent als freeelancer, ZZP’er. Daarnaast kan je ook vanuit een dienstverband bij een opdrachtgever een interim opdracht uitvoeren. Je komt dan, voor de duur van de opdracht, in dienst bij Techniek Recruiter in dienst. Geïnteresseerd? Schrijf je dan hier in.