mei 232013
 

Intrim Techniek Recruiter

Als je op zoek bent naar een interim techniek recruiter met een uitgebreid netwerk in de gehele breedte van de techniek, aarzel dan niet en neem dan contact ons op. Ik ben beschikbaar voor interim opdrachten.

De afgelopen twee jaar heb ik voor verschillende kleinere organisaties, met succes, de online recruitmentstrategie opgezet, uitgewerkt en uitgevoerd. Van 2006 tot 2010 heb ik bij Yacht (onderdeel van Randstad) intern als ZZP-er gewerkt op verschillende projecten. Binnen de detacheringbranche heb ik veel ervaring opgedaan met (techniek) recruitment en het opzetten en begeleiden van projecten. Ik heb in diverse voorgaande projecten bij DSB, Gemeente Purmerend en NUON ruime ervaring opgedaan in Corporate recruitment en interne mobiliteit. Het operationeel opzetten, inrichten en beheren van recruitmenttaken heb ik meerdere malen met succes verricht. In de vier jaar die ik bij Yacht als zelfstandige werkzaam ben geweest, heb ik mij intern ingezet op het gebied van, professionalisering van recruitment, het leiden van een team met als doel de crisis het hoofd te bieden, het begeleiden van systeemimplementatie, het geven van trainingen, het opzetten en uitvoeren van een auditstructuur en verbetering van de facturatie. Binnen de recruitmentwereld heb ik een groot netwerk waar ik kennis en instrumenten kan raadplegen.

 

Manager van linkedin Groepen:

Ingenieurs voor ingenieurs ( 1199) http://www.linkedin.com/groups?home=&gid=3383370

Dutch Oil & Gas Professional (9680) http://www.linkedin.com/groups?gid=58568

 

Techniek recruiter

Sorry, the comment form is closed at this time.